top of page
Algemeen
Tarieven
Lessen
Taverne
Foto's
COVID-19
BEKIJK MAAREGELEN

Verjaardagsfeestjes of bedrijfsevenementen zijn momenteel niet mogelijk door de Corona-maatregelen.

Taverne.

Info

 

Onze taverne is altijd geopend tijdens de openingsuren van de skipiste. Het is heerlijk om er in een relaxte bergsfeer te genieten van de warme glühwein, of er je dorst te lessen na een skibeurt.

 

Tijdens de openingsuren zijn er altijd snacks te verkrijgen. Na reservatie bieden wij U ook de volgende echte bergspecialiteiten aan:

  • Raclette: op authentieke raclettetoestel met een half wiel kaas op een houder, vergezeld van een assortiment charcuterie, grison, uitjes, augurken, aardappelen in de schil en brood.

  • Fondue Savoyarde: kaasfondue vergezeld van een assortiment charcuterie, grison, uitjes, augurken, aardappelen in de schil en brood.

  • Fondue Bourguignone / Gourmet: vleesfondue of pannetjes om zelf vlees te bakken vergezeld van een groenteschotel, 3-tal sausjes en gratin dauphinois.

 

Onze zaal op de eerste verdieping is uitermate geschikt voor reünies, feesten of seminaries. Op aanvraag maken wij ook aangepaste menu’s of buffetten. Aarzel niet om ons meer inlichtingen en/of prijzen te vragen.

Verjaardagsfeestjes

 

Wilt u uw kind een origineel verjaardagsfeestje geven dat hij nooit zal vergeten? Organiseer dan een verjaardagsfeestje bij Yeti-ski!!! Wij bieden 2 formules voor kinderen van 6 tot 15 jaar, die elk ongeveer een 3-tal uren in beslag nemen:

  • SKI-feestje: 1.5 uur skiles onder begeleiding van een monitor op de skipiste, gevolgd door een verjaardagstaart of verse pannekoeken en 2 drankjes voor elk kind. Nadien is er nog een kleine verrassing voor elk kind! Prijs: (minimum 8 kinderen) 20€ per kind.

  • SNOWBOARD-feestje (vanaf 10 jaar): 1.5 uur snowboardles onder begeleiding van een monitor op de skipiste, gevolgd door een verjaardagstaart of verse pannekoeken en 2 drankjes voor elk kind. Nadien is er nog een kleine verrassing voor elk kind! Prijs: (minimum 8, maximum 10 kinderen) 20€ per kind.

 

Snowboardfeestje
Snowboardfeestje

press to zoom
Skifeestje
Skifeestje

press to zoom
Snowboardfeestje
Snowboardfeestje

press to zoom
1/2
bottom of page