top of page
Algemeen
Tarieven
Lessen
Taverne
Foto's

Seizoenslessen / clubs

 

  • Yeti-skiclub voor kinderen

Gebeten door ski-microbe?  Dan is onze skiclub zeker en vast je ding! Onze trainers nemen je mee in de wondere wereld van het skiën. Gedurende het hele seizoen zullen zij je basistechnieken steeds verbeteren maar ook je leren slalomskiën en een basisfreestyle meegeven. We maken een allround skiër van je, waar je ten volle kan van genieten in de bergen. Je wordt steeds ingedeeld volgens je ski-niveau en starten kan vanaf een vlotte elementaire bocht ! Twijfel niet langer en kom 2x proberen voor je beslist. Je kan kiezen voor de woensdag-vrijdagclub waarbij je 2x per week 1,5u komt trainen telkens van 19uur tot 20u30. Of wanneer je het te druk hebt in de week kan je ook gerust elke zaterdag komen trainen van 15uur tot 17uur.

 

Voor de enthousiaste ouders van de club is er een aangepaste skitraining elke vrijdagavond van 19uur tot 20u30 waarbij de techniek steeds verbeterd wordt.

 

In het lidgeld van de skiclub zitten de trainingen en je onbeperkt toegang tot de piste tijdens de openingsuren. Binnenlandse verzekering bij Sneeuwsport Vlaanderen en krijg je een rennerslicentie om eventueel deel te nemen aan wedstrijden.

 

  • Yeti-skiclub op zaterdag:

Hou je van skiën en ben je tussen 6 en 18 jaar? Dan is dit wat voor jou!!
Elke zaterdag van 15u tot 17u gaan we in een kleine toffe groep van maximum 10 kinderen je skitechniek verbeteren.
We zullen nog niet alles verklappen wat we gaan doen, maar het zal gaan
–      Van ploegen tot carven
–      Van grote bochten naar kleine bochten
–      Van springen over de schans tot leren skiën op één been

Wat moet je kunnen om mee te doen : een goede basis van het skiën en plezier maken

Wanneer : ​​van 01/09/20 tem 15/05/21
Trainingen : zaterdagnamiddag van 15u tot 17u

Prijs : 425€ per kind. Hierin is het abonnement voor de skipiste, de trainingen, de aansluiting bij de Vlaamse ski- en snowboardfederatie (VSSF) en de verzekering inbegrepen.

  • Yeti-snowboardclub

Ben je tussen 8 en 18 jaar en in de ban van het snowboarden?
Kan je reeds bochten maken, maar wil je meer? Wil je je amuseren op je board met andere boarders?
Wij trainen elke week met o.a. verfijning van je technieken, Fakie leren boarden, Freestyle boarden en grabs op de schans.

Wanneer : van 01/09/20 tem 15/05/21
Trainingen : zaterdag van 16u tot 18u
Prijs : 425€. Hierin is het abonnement voor de kunstskipiste (onbeperkte toegang), de trainingen, en de verzekering inbegrepen.

 

  • Seizoenslessen voor volwassenen

U bent een gemotiveerde skiër en wilt op regelmatige basis blijven skiën ? Dan is onze volwassentraining zeker iets voor u! Elke woensdagavond wordt er door onze trainer u de nodige methodes van het skiën bijgebracht zodat u iedereen kan verbazen op vakantie. Tijdens deze trainingen worden de verschillende technieken en aspecten van het skiën aan bod gebracht. U kan reeds instappen vanaf een beginnende basisparallel. Kom een proeftraining (20€) volgen en twijfel niet langer ! Wij trainen iedere woensdag telkens van 20uur tot 22uur van oktober tot Pasen. De prijs komt op 375€ voor het hele seizoen.

 

​​

bottom of page