top of page
Algemeen
Tarieven
Lessen
Taverne
Foto's

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Stages.

De jeugdstages op onze skipiste zijn uitermate geschikt om uw kind op een speelse wijze te laten kennismaken met het skiën of snowboarden of het verder te laten evolueren in deze sport.

 

Dagelijks wordt er 5 uur skiles/snowboardles gegeven door ervaren skimonitoren. De kinderen worden in groepen van verschillende niveaus ingedeeld van beginners tot gevorderden, met een maximum van 10 kinderen per groep. De jeugdstages zijn bedoeld voor kinderen tussen 6 en 15 jaar voor de ski en voor kinderen van 8 tot 15 jaar voor de snowboard.

 

De lessen starten ‘s morgens om 9.00 uur en duren tot 16.00 uur. Er is echter wel opvang voorzien van 8.00 uur tot 17.00 uur. Deze opvang is gratis. Voor het middagmaal brengen de kinderen een eigen lunchpakket mee. Voor 9u kunnen er ook broodjes besteld worden aan de bar. Frisdranken en snoepgoed zijn ter plaatse in de taverne te koop.

 

Tijdens het skiseizoen 2020-2021 zijn er 4 jeugdstages gepland:

Jeugdstages.

Deze jeugdstages kosten 150€ voor de 4-daagse, verzekering en huur materiaal inbegrepen. Kortingen worden toegepast vanaf 3 kinderen uit hetzelfde gezin. Indien uw kind tijdens hetzelfde seizoen meer dan één jeugdstage volgt, wordt er een korting van 10% gegeven.

 

Inschrijvingen aan de kassa van de skipiste of per e-mail. Wees er tijdig bij, het aantal inschrijvingen is beperkt!

Een inschrijving is pas definitief wanneer een voorschot van 25€ en het inschrijvingsformuler in ons bezit zijn.

bottom of page